Fysiotherapie behandelingen

Eerste consult

Tijdens het eerste bezoek zal de fysiotherapeut eerst in een vraaggesprek (anamnese) uw klachten in kaart brengen, waarna een lichamelijk onderzoek zal plaatsvinden. Op basis van de bevindingen trekt hij eerste conclusies en zal deze, en het behandelplan, met u bespreken.

Vervolgconsulten

Vervolgafspraken zullen, afhankelijk van de klacht, ongeveer 30 minuten duren. Tijdens deze afspraken zal de fysiotherapeut, op basis van een concreet behandelplan, samen met u werken aan uw herstel.
Onze ervaren fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende behandelmethoden. Voor oefentherapie kunt u gebruik maken van onze “state of the art” oefenzaal. U kunt ook bij ons terecht voor Dry Needling.
Uw eigen inzet en therapietrouwheid zijn ook van groot belang voor het herstel. Tevens wordt veel aandacht besteed aan hoe u een herhaling van de klacht kunt voorkomen. Uitgangspunt daarbij is om uw algehele conditie te verbeteren.

Multidisciplinair werken

Salvedo Health Clinic werkt met verschillende disciplines. Soms kan het zijn dat uw klacht niet met alleen fysiotherapie te verbeteren is. Wij zijn er dan van overtuigd dat we de juiste kwaliteit in huis hebben om samen met de andere disciplines te kijken naar de verbetering waar u naar op zoek bent.

Met welke klachten kunt u bij een fysiotherapeut terecht?

Heeft u pijn aan uw lichaam? Bijvoorbeeld door een (sport)blessure of door een ongeval? Heeft u spierpijn of peesproblemen? Heeft u moeite met langdurig zitten of pijn bij het lopen? Onze fysiotherapeut helpt u uw houding te verbeteren en pakt specifieke problemen effectief aan. Met de juiste behandeling, oefeningen en advies bent u snel weer op de been.

Bent u benieuwd of uw klachten behandeld kunnen worden?
Bekijk dan hier een overzicht met de meest voorkomende klachten.

Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Loop niet langer door met uw klachten. Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten.
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.