Hier door Rik Geus behandelt, hij is echt geweldig! Nog nooit zo een goed intake gesprek gehad als hier. Gestopt op het goede moment dus geen bedrijf die je gebruikt als melkkoe. Goede doorverwijzing. Dit bedrijf is een aanrader.

Pensioen, 67 jaar

Zeer professionele benadering, loop al 2 jaar met ernstige rugklachten.Zonder pijnstillers kan ik niet functioneren.
Nu twee keer bij Tamar Bakker geweest en ik merk meteen het verschil!
Kun je nagaan wat er gebeurt als ik nog een paar afspraken heb gehad.
Heel erg tevreden, ook m'n zelfvertrouwen komt terug.
Tot de volgende afspraak!

52

Zeer effectieve behandeling! Binnen no time van mijn lage rugpijn af!

Online marketeer (Be Online Marketing)

Met hamstring klachten bij Merel Janssen terechtgekomen. Heel vakkundig en plezierig behandeld. Ik heb veel van haar geleerd. Ook contacten met receptie altijd heel plezierig. Kortom een aanrader.

onderwijs 63 jaar

Mijn ervaring met Salvedo is erg goed. Ik kwam met knieklachten bij fysiotherapeut Rik. Ik werd op zeer deskundige manier begeleid. Ik ben zeer tevreden over Salvedo en Rik Geus.

Ik kwam met nekklachten bij de Chiropractor Bob en werd op zeer deskundige wijze behandeld. Ik ben ook zeer tevreden over Bob.

Administratief Medewerkster

Met sleeën met mijn knie vol tegen een paal geëindigd. Diagnose zwaar verrekte binnenband en gescheurde achterste kruisband.

In overleg met Orthopeed besloten niet te opereren of een kijkoperatie te verrichten maar eerst te starten met fysiotherapie.

Op advies van Orthopeed bij Salvedo en Rik Geus terecht gekomen. In één woord: TOP!

Salvedo is een zeer klantvriendelijke praktijk met een prima bereikbaarheid en niet onbelangrijk zeer goede faciliteiten.

Het afgelopen jaar heeft Rik mij naar volle tevredenheid behandeld en begeleid met verschillende vormen van training, waarbij de grens steeds ietsje verlegd wordt. Resultaat na 6 weken voor het eerst weer op de racefiets; na 16 weken begonnen met hardlopen en met kinderen spelen op het hockeyveld en na 11 maanden kan ik mijn knie weer pijnvrij volledig intensief belasten en zelfs weer skiën.

Het is een lang, intensief maar ook mooi traject geweest waarbij Rik mij zeer goed in heeft ondersteund door allereerst naar mijn doel te vragen, volledig herstel, en mij stap voor stap mee te nemen zonder het einddoel uit het ogen te verliezen. Daarnaast besteed hij veel tijd aan uitleg waarom en hoe oefeningen moeten worden uitgevoerd.

Kortom ik ben Salvedo en Rik zeer dankbaar

40 jaar

Na ruim acht jaar ernstige klachten en een tweede kunstprothese in dezelfde knie ben ik jaren geleden bij Rik Geus terecht gekomen.
Hij heeft mij heel kundig en met heel veel geduld prima helpen revalideren.
Binnen enkele maanden was ik stabiel en zonder pijn en wat heel belangrijk is: mijn zelfvertrouwen was weer helemaal terug.

Rik is niet alleen met een knie of schouder bezig, maar ziet de mens achter de klachten. We zijn nu 6 jaar verder en zonder aarzeling ben ik weer naar hem op zoek gegaan vanwege andere klachten.
Het was niet moeilijk om hem via internet te vinden.
Nu had ik hulp nodig voor, wat later bleek een piriformis syndroom. Na 4 behandelingen waren de klachten verdwenen en met de nodige adviezen en oefeningen ben ik nog steeds klachtenvrij.
Rik luistert goed, heeft heel veel geduld en stelt vrij snel een juiste diagnose.
Salvedo straalt met zijn medewerkers en een mooie praktijk professionaliteit, vriendelijkheid en aandacht voor de patiënten uit.
Ik beveel Salvedo zeker aan.

medisch analist, 68 jaar

In verband met rugklachten behandeld met fysio met succes.
Prettig contact.
In behandeling voor nek/schouderklachten bij chiropractor
en heb daar een goed gevoel bij. Fijn contact.
Beide disciplines aan te bevelen.

pensioen/oproep receptioniste

Ben hier bij de chiropractor en bij de fysiotherapie onder behandeling geweest beide aan te bevelen vriendelijke praktijk en goede begeleiding.
Na heup operatie nu weer geheel hersteld.

ziekenverzorger, 61 jaar

Erg klantvriendelijk, erg bekwaam en vanaf eerste moment heb ik een goed gevoel gekregen. Zeker een aanrader.

Credit controler, 37 jaar

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten!
Uw aanbeveling wordt na goedkeuring van de webmaster op onze website geplaatst.