Via internet bij Salvedo terecht gekomen. Mooi bedrijf. Vriendelijke receptioniste. Onder behandeling bij chiropractor Bob vanwege rugklachten. Goede behandeling. Aandacht voor je persoon. Ook direct een abonnement op de yogalessen. Bevalt uitstekend. Leuke les en heel goed als aanvulling op de behandeling. Verminderd de pijn en bevorderd de algehele lenigheid.

politieman en actief wielrenner

Door rugklachten en vaak last van hoofdpijn had ik besloten om naar de chiropractor te gaan. Er werd mij aangeraden om naar Salvedo Health Clinic te gaan. Ondertussen heb ik een aantal behandelingen gehad van chiropractor Tamar Bakker, ik word professioneel en vriendelijk behandeld door haar. Uit mijn ervaring vind ik het een kliniek die garant staat voor goede kwaliteit, persoonlijke behandeling en zeer vriendelijk personeel. Je klachten worden hier serieus genomen. Ik zou het aan iedereen aanraden om hierheen te gaan.

grondstewardess, 21 jaar

Zeer tevreden over de dienstverlening. Ik ben momenteel onder behandeling bij Bob (chiropractor) i.v.m. hoofdpijnklachten. Bob is een vriendelijke man en geeft de behandeling die je nodig hebt.

27 jaar

Ik ben prima tevreden over de dienstverlening. Ik had opeens lage rugpijn, spit. Met de behandeling van chiropractor Bob zijn de klachten verdwenen. Prettig geholpen met duidelijke uitleg.

B2B Marketeer, 48 jaar

Onder behandeling bij Bob Bonnemayers (chiropractor) voor een beknelde zenuw in het heup/bekken gebied. Met onderrug problemen. Daarna fysiotherapie bij Merel Janssen. De afstemming van chiropractie en fysiotherapie is prima. Door de behandelingen en de juiste tips meer bewust geworden van de (chronische) aandoening en zorgen voor ontspanning en soepelheid in het onderrug gebied. Ben een fanatieke fitnesser en heb geleerd meer op mobiliteit en soepelheid te richten met mijn oefeningen (core), dan op kracht.

parttime werkzame pensionado, 66 jaar

Zeer deskundige en goede service. Van het maken van de afspraak t/m de behandeling. Top!

aannemer

Als vertegenwoordiger reis ik veel met de auto. Ondanks het vele sporten zit je dan soms weleens vast in de rug. Door de onderhoudsbehandelingen bij Tamar Bakker blijf ik mobiel. Kan ik ontspannen sporten en bewegen.
Tamar geeft goede informatie, is open in haar communicatie waardoor je als cliënt een prettig gevoel hebt. Haar kennis over topsport vind ik ook erg prettig. Hierdoor begrijpt ze sporters met klachten beter.
De ontvangst door Eva aan de balie is goed. Warm en aardig.
Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen.
Je bent hier in goede handen.

specialistenbezoeker Ophthalmologie, 49 jaar

Zeer vriendelijk geholpen, zowel bij de receptie als door de behandelaar. Alle medewerkers doen hun best je het naar de zin te maken. Er wordt oprecht naar je geluisterd en je wordt niet behandeld als nummer.

ondernemer, 36 jaar

Heel vriendelijk geholpen bij de receptie. Een fijne, nette omgeving met gespecialiseerde mensen. De combinatie chiropractie/fysiotherapie vind ik een uniek concept!

dierenarts, 43 jaar

Ik had jarenlang pijn in mijn onderrug waardoor ik fors beperkt werd in mijn dagelijks functioneren. Na verschillende therapieën zonder afdoende resultaat werd mij aangeraden naar een chiropractor te gaan. Na een aantal behandelingen voelde ik al direct een verschil. Inmiddels ben ik volledig klachtenvrij en kan ik weer normaal en pijnvrij functioneren.
Ik ben uiterst professioneel en vakkundig behandeld en zou het iedereen aanraden!

gepensioneerd, 71 jaar

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten!
Uw aanbeveling wordt na goedkeuring van de webmaster op onze website geplaatst.