Salvedo Health Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van topsporters. Dankzij ons ervaren multidisciplinaire team kunnen wij een uniek aanbod aan kwalitatief hoogstaande zorg aanbieden.

We beseffen ons heel goed dat een sporter soms het uiterste van zijn/haar lichaam moet vragen om grenzen te kunnen verleggen. Het lichaam moet daarom ook continu optimaal functioneren, om blessures te voorkomen.

Door onze multidisciplinaire samenwerking kunnen we het lichaam in balans brengen en sporters helpen om de training te kunnen hervatten. Ons doel houdt niet op bij het hervatten van de training, we leggen de lat hoger.
We proberen de sporter verder te helpen door het lichaam functioneel te screenen en hier onze adviezen en behandeling op aan te passen.

Ons paramedisch team heeft zeer ruime ervaring binnen de topsport en behandelt regelmatig professionele en olympische atleten.

Wat bieden wij?

U kunt bij ons terecht voor uitgebreide onderzoeken, analyses en behandelingen van blessures. Daarnaast kunnen wij ook op preventief vlak veel voor sporters betekenen, met als doel het verbeteren van prestaties.

Wij hebben een groot netwerk binnen de topsport en onderhouden nauwe samenwerkingen met diverse medisch specialisten waaronder sportartsen, orthopeden, inspanningsfysiologen en sportpsychologen.

Wij zijn verbonden met het Olympisch Netwerk Noord-Holland.

Maak een afspraak met één van onze specialisten

Loop niet langer door met uw klachten. Maak een afspraak met één van onze specialisten.
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.

MAAK EEN AFSPRAAK