chiropractor in Amstelveen

Heeft u last van lage rugpijn, nek- of hoofdpijn? Of heeft u last van uitstralende pijn in arm of been? Laat uw wervelkolom controleren!
Ons team van chiropractoren zet zich in, zodat u zich weer fijn door het leven beweegt. Chiropractie is geschikt voor jong en oud. Het is een bewezen effectieve behandelmethode en biedt snel resultaat waar veel therapieën minder succes hebben gehad.

Chiropractie in Amstelveen: wat houdt het in?

Chiropractie is een vorm van gezondheidszorg die zich bezighoudt met analyse, diagnose en behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat. De nadruk ligt met name op manuele behandeling van de wervelkolom, de geassocieerde spieren, en het zenuwstelsel.

Chiropractie en het klachtenbeeld

Bij de benadering van het klachtenbeeld kijken onze chiropractoren naar het gehele functioneren van het lichaam. Hierdoor bestaat de behandeling uit meerdere facetten. Denkt u daarbij aan manipulaties en mobilisaties van gewrichten, spierrektechnieken, oefeningen, adviezen omtrent houding en / of voeding, en eventuele samenwerking met andere disciplines.

Het doel van een manipulatie is onder meer de bewegingsvrijheid te vergroten. Daarnaast hebben manipulaties een sterk effect op het zenuwstelsel, hetgeen ervoor zorgt dat de pijn snel afneemt en dat spieren zich ontspannen.

De behandelingen zijn doorgaans niet pijnlijk, de chiropractor zal u vooraf altijd uitvoerig informeren over de gekozen behandeltechniek.

Met welke klachten kunt u bij onze chiropractoren terecht?

Chiropractie is geschikt voor jong en oud. Wilt u weten welke klachten behandeld worden bij Salvedo Health Clinic? Bekijk dan hier de meest voorkomende klachten.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

De consulten worden door nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars vergoed.
De vergoedingen verschillen per maatschappij en afgesloten polis.

Voor een volledig overzicht van de chiropractievergoedingen per verzekeraar, klik hier.

Het in 2008 ingevoerde eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt.
Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket waardoor hiervoor dus géén eigen risico geldt.

Geen verwijzing nodig

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij een chiropractor. U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om bij een chiropractor onder behandeling te komen.
In ons centrum is het wel gebruikelijk om, met uw goedkeuring, de huisarts schriftelijk op de hoogte te stellen van de behandeling en het resultaat.

Maak een afspraak met een chiropractor

Blijf niet met pijn zitten en maak een afspraak met één van onze chiropractoren.
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.

 

Wilt u liever eerst kennismaken met chiropractie en gratis advies of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis rug- en nekanalyse.