EEN UNIEK PARAMEDISCH CENTRUM IN AMSTELVEEN

Salvedo Health Clinic is een modern en innovatief paramedisch centrum.
Je kunt bij ons terecht voor chiropractie, fysiotherapie en personal training.

Het centrum onderscheidt zich door een hoge kwalitatieve dienstverlening aan te bieden in een moderne en persoonlijke omgeving. Hierin werken de verschillende disciplines intensief samen en vormen daarmee een unieke schakel in de eerstelijnsgezondheidszorg.

GEÏNTEGREERDE EERSTELIJNSZORG

Bij Salvedo Health Clinic werken chiropractoren en fysiotherapeuten samen volgens de landelijke afspraken en standaarden, geldend voor hun beroepsgroep.

Er vindt wekelijks multidisciplinair overleg plaats, waarbij er afspraken worden gemaakt over afstemming en coördinatie van gezamenlijke patiënten binnen het centrum. Daarmee is sprake van een geïntegreerd zorgaanbod, indien van toepassing in nauwe samenwerking met andere sectoren.

KWALITEIT LEVEREN EN PRESTATIES TONEN

De toenemende vraag naar zorg maakt de verleiding groot om kwantiteit boven kwaliteit te stellen. Aan de kwaliteit van zorg doet Salvedo Health Clinic echter geen concessies. Daarom is de zorg die wordt verleend toetsbaar. 

Salvedo Health Clinic hanteert een innovatief beleid waarbij wetenschappelijke inzichten en technologische ontwikkelingen nauwlettend worden gevolgd en toegepast binnen ons aanbod.

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

WAAROM SALVEDO HEALTH CLINIC?

  • Persoonlijke zorg
  • Multidisciplinair team
  • Ervaren specialisten
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van huisarts

Waarom kies voor je voor Salvedo Health Clinic?

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

CHIROPRACTIE EN FYSIOTHERAPIE IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK