Kristen Paton

KRISTEN PATON

CHIROPRACTOR

Kristen Paton is afkomstig uit Zuid-Afrika en heeft haar Master studie chiropractie afgerond aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Ze is een sportliefhebber en werkt momenteel aan haar carrière als chiropractor en professioneel hockeyer. Ze is actief international voor Zuid-Afrika en heeft deelgenomen aan twee World Cups, twee Commonwealth Games en de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo. Ze heeft een grote interesse in het behandelen van sporters, zwangeren en kinderen. Ze volgt regelmatig bijscholingen om haar kennis op het gebied van chiropractie te vergroten.

Buiten haar hockeycarrière houdt Kristen van triatlon en wielrennen. Ze werkte eerder bij de ABSA cape epic 2021-wielerwedstrijd in Kaapstad waar ze Team ABSA-renners behandelde.

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), lidmaatschapsnummer 202200669 en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), registratienummer 532.

Ik geloof dat mijn ervaring in de sportwereld, evenals mijn eigen persoonlijke ervaringen met chiropractische behandelingen, ertoe hebben geleid dat ik een dieper begrip van het lichaam heb ontwikkeld en de dagelijkse eisen die eraan worden gesteld. Mijn doel bij de behandeling van mijn patiënten is het bevorderen van mobiliteit en optimaal functioneren van het lichaam. 

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET KRISTEN PATON

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? Chiropractor Kristen Paton staat voor jou klaar.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK