Personal training in Amstelveen

PERSONAL TRAINING IN AMSTELVEEN

Wil jij je conditie verbeteren in een persoonlijke en informele setting? Meld je dan aan voor onze personal training (single of duo). 

Onze personal trainingen worden gegeven door ervaren fysiotherapeuten. Tijdens de trainingen is er speciale aandacht voor eventuele blessures.

PERSONAL TRAINING (PT1)

Je kunt op een zelf gekozen tijdstip onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut één op één trainen. Samen met de fysiotherapeut stel je één of meerdere doelen op en maak je een trainingsplan om deze doelen te behalen.

Er wordt getraind met een trainingsschema op maat en gedurende het traject worden metingen uitgevoerd om je voortgang inzichtelijk te maken en je motivatie hoog te houden.

Bij ons staat plezier in sporten voorop, daarom zijn de trainingen afwisselend en voldoende uitdagend. We beschikken over een compleet uitgeruste binnenruimte en hebben ook de mogelijkheid buiten te trainen.

DUO PERSONAL TRAINING (PT2)

Kom je liever samen met je partner, vriend of vriendin? Ook dat is mogelijk in ons centrum. Jullie trainen dan samen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut op jullie eigen niveau en tempo.

Op die manier hebben jullie de optimale aandacht van een personal trainer, maar worden de kosten gedeeld.

TARIEVEN PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING (PT1)
€65,00
DUO PERSONAL TRAINING (PT2)
€37,50 p.p.
TIJDSDUUR PER LES
60 MINUTEN
Training met begeleiding in Amstelveen

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Fantastische begeleiding!

Tijdens de trainingen word je fantastisch begeleid door een fysiotherapeut. De trainingsdoelen worden goed afgestemd en de resultaten zijn super. Mooi centrum en heel vriendelijke medewerkers.

WELKE SPECIALISTEN KUNNEN JOU HELPEN?

Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om jou snel en effectief te helpen

Marinka Maas

MARINKA MAAS

Fysiotherapeut
joshua-helsloot

JOSHUA HELSLOOT

Fysiotherapeut

PERSONAL TRAINING IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar personal training in Amstelveen? Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK