Chiropractor in Amstelveen

CHIROPRACTIE BEHANDELTECHNIEKEN IN AMSTELVEEN

De ervaren chiropractoren van Salvedo Health Clinic beschikken over verschillende behandeltechnieken, waardoor de behandeling geschikt is voor jong tot oud. 

Ons team staat voor je klaar!

BEHANDELTECHNIEKEN

Een chiropractor maakt gebruikt van verschillende behandeltechnieken

Manipulatie behandeling door chiropractor in Amstelveen

MANIPULATIE

Een veelvoorkomende chiropractische behandeling is een manipulatie. Hierbij wordt door een snelle specifieke druktechniek de beweeglijkheid van een gewricht bevorderd.

Daarnaast hebben manipulaties een sterk effect op het zenuwstelsel, hetgeen ervoor zorgt dat de pijn snel afneemt en dat spieren zich ontspannen.

Mobilisatietechnieken chiropractie Amstelveen

MOBILISATIE

Om de beweging van een gewricht te verbeteren gebruikt een chiropractor vele mobiliserende technieken. Deze behandeltechnieken zijn uiterst langzaam en zijn daarom geschikt voor jong en oud.

Hernia behandeling door chiropractor in Amstelveen

TRACTIE

Met de speciale behandelbanken van Salvedo Health Clinic is het mogelijk om dynamische tractie te geven. Het onderste gedeelte van de behandelbank wordt op en neer bewogen. De chiropractor geeft met de hand een tegendruk op het gewenste niveau van de wervelkolom. Zo kan specifiek flexie-distractie worden toegepast.

De methode wordt vaak toegepast bij patiënten met lage rugpijn, ischias, hernia of artrose en wordt als zeer prettig ervaren.

Activator behandeling door chiropractor in Amstelveen

ACTIVATOR

De activator is een apparaat dat een impuls geeft aan de wervelkolom of andere gewrichten. De impuls wordt met hoge snelheid en met precisie gegeven. De diepte en snelheid ervan kan worden ingesteld.

De activator is een hulpmiddel voor de chiropractor. Het wordt voornamelijk gebruikt als aanvulling naast de manipulatie en bij de behandeling van ouderen, kinderen en baby's.

Spiertechnieken chiropractie Amstelveen

SPIERTECHNIEKEN

Spiertechnieken bestaan onder andere uit ontspannings- en rektechnieken. Op verschillende manieren wordt ontspanning en verlenging van de betreffende spieren bevorderd.

In ons centrum worden de behandelingen ook veel gecombineerd met onze fysiotherapeuten om het resultaat te versterken.

Deze spiertechnieken worden ook veel toegepast bij (top)sporters

Advies door chiropractor in Amstelveen

OEFENINGEN EN ADVIEZEN

Er zijn nog tal van andere behandeltechnieken die door onze chiropractoren worden gebruikt.

De chiropractor kan in zijn behandeling ook adviezen geven over jouw houding, voeding en oefeningen. Tijdens het behandelproces wordt bepaald welke oefeningen voor jou nodig zijn om de chiropractie behandeling te ondersteunen en om op de lange termijn klachten te voorkomen.

Wij werken intensief samen met onze fysiotherapeuten om, waar nodig, te ondersteunen in het herstelproces.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Geweldig geholpen!

Ik had jarenlang pijn in mijn rug, na verschillende therapieën zonder afdoende resultaat werd mij aangeraden naar een chiropractor te gaan. Na een aantal behandelingen voelde ik al direct een verschil. Inmiddels ben ik volledig klachtenvrij en kan ik weer normaal en pijnvrij functioneren. Ik ben geweldig geholpen en heel tevreden.

WELKE SPECIALISTEN KUNNEN JOU HELPEN?

Ons team van ervaren chiropractoren staat klaar om jou snel en effectief te helpen

Bob Bonnemayers

BOB BONNEMAYERS

(Sport)chiropractor
Laurens Dekker

LAURENS DEKKER

Chiropractor
Kristen Paton

KRISTEN PATON

Chiropractor

CHIROPRACTIE IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een effectieve chiropractiebehandeling voor jouw klachten? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK