Tarieven en vergoeding Salvedo Health Clinic

TARIEVEN EN VERGOEDING

Onderstaand vind je meer informatie over onze tarieven en bijbehorende vergoedingen. Over het algemeen worden onze consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.

Wij adviseren je om altijd je zorgverzekering te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen die voor jou gelden. Dit verschilt namelijk per polis.

CHIROPRACTIE
Eerste consult
€85,00
Vervolgconsult
€65,00
FYSIOTHERAPIE
Eerste consult
€85,00
Vervolgconsult
€45,00
Eerste consult aan huis
€95,00
Vervolgconsult aan huis
€60,00
GYM
Personal training
€65,00
Duo personal training
€37,50 p.p.

VERGOEDING CHIROPRACTIE

VERGOEDING

Het consult wordt gebruikelijk direct na het consult voldaan, dit kan per pin of contant. Je ontvangt een kwitantie die je kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. Het bedrag waar je recht op hebt wordt op je bankrekening teruggestort.
Chiropractie wordt door vrijwel alle verzekeraars voor een groot deel vergoed. De hoogte van de vergoeding is per polis verschillend. Chiropractie valt veelal in het aanvullende pakket van jouw zorgverzekering.

Kijk op chiropractievergoeding.nl voor de vergoedingen.

GEEN EIGEN RISICO

Het eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket waardoor hiervoor dus géén eigen risico geldt.

GEEN VERWIJZING NODIG

Je kunt rechtstreeks een afspraak maken bij een chiropractor. Je hebt geen verwijzing van je huisarts of specialist nodig om bij een chiropractor onder behandeling te komen.

In ons centrum is het wel gebruikelijk om, met jouw goedkeuring, de huisarts schriftelijk op de hoogte te stellen van de behandeling en het resultaat.

VERGOEDING FYSIOTHERAPIE

VERGOEDING

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat wij consulten fysiotherapie direct bij je verzekering kunnen declareren, je hoeft daardoor dus meestal geen eigen bijdrage te betalen. Afhankelijk van de polis die je bij je zorgverzekeraar hebt afgesloten, kunnen er wel beperkingen zijn wat betreft het aantal behandelingen, of het maximaal te vergoeden bedrag, dit kun je zelf nagaan bij je zorgverzekeraar.

GEEN EIGEN RISICO

De behandeling fysiotherapie telt niet mee voor je eigen risico. Een uitzondering hierop vormt de behandeling van een chronische indicatie. De eerste 20 behandelingen van deze aandoeningen worden alleen vergoed wanneer je daar een aanvullende verzekering voor hebt afgesloten. Vanaf de 21e behandeling worden deze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering gaan wel ten koste van het eigen risico. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

GEEN VERWIJZING NODIG

Je kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Je hebt hiervoor dus geen verwijzing nodig van je huisarts.
De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut je naar je huisarts.

Heb je een chronische indicatie of wil je een behandeling aan huis? Dan heb je wel een schriftelijke verwijzing nodig van de huisarts.

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

WAAROM SALVEDO HEALTH CLINIC?

  • Persoonlijke zorg
  • Multidisciplinair team
  • Ervaren specialisten
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van huisarts

Waarom kies voor je voor Salvedo Health Clinic?

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

SALVEDO HEALTH CLINIC IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK