Voor wie is chiropractie geschikt?

VOOR WIE IS CHIROPRACTIE GESCHIKT?

Heb je lage rugpijn, nek- of hoofdpijn? Of heb je last van uitstralende pijn in arm of been? Laat je wervelkolom controleren! Ons team van chiropractoren zet zich in, zodat jij je weer fijn door het leven beweegt.

Chiropractie is geschikt voor jong en oud. Het is een bewezen effectieve behandelmethode en biedt snel resultaat waar veel andere therapieën minder succes hebben gehad.

CHIROPRACTIE IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Van jong tot oud

Chiropractie voor kinderen in Amstelveen

CHIROPRACTIE VOOR KINDEREN

Kinderen kunnen rug- en nekklachten ontwikkelen door onder andere een val bij het sporten, het uitoefenen van een hobby, een slechte (zit)houding, dragen van een zware schooltas of kijken op een smartphone of tablet.

Onze chiropractoren zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

De behandeling bestaat uit lichte chiropractische technieken, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Daarnaast geeft de chiropractor oefeningen en adviezen voor thuis mee.

Chiropractie voor sporters bij Salvedo Health Clinic

CHIROPRACTIE VOOR SPORTERS

Sporters vragen een andere aanpak dan niet sporters omdat de krachten die op het lichaam van een sporter inspelen vele malen groter zijn dan die we in het normale dagelijkse leven ervaren.

Sportchiropractoren zijn bij uitstek geschikt om problemen op het gebied van spieren en gewrichten te behandelen en voorkomen. Een optimaal functionerend bewegingsapparaat zorgt voor betere prestaties en minder blessures. Onderzoek en praktijkervaringen laten zien dat de preventieve aanpak van de chiropractor het aantal blessures drastisch kan doen afnemen. Ook blijkt dat een actieve aanpak na een blessure de revalidatie fors kan bespoedigen.

Onze sportchiropractoren zijn gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie (NVSC).

Zwangerschapsklachten behandelen in Amstelveen

CHIROPRACTIE VOOR ZWANGEREN

Tijdens een zwangerschap vinden er veranderingen in je lichaam plaats, zowel hormonaal als in het bewegingsapparaat.

Dit kan ongemak of pijnklachten veroorzaken, zoals pijnklachten aan de rug- en bekkengewrichten.

De chiropractor kan hierbij helpen. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale chiropractische technieken voor zwangere vrouwen, veilig voor moeder en kind. Onze chiropractoren stemmen het behandelplan af op jouw persoonlijke situatie. De behandelingen worden aangepast naarmate de zwangerschap verder vordert.
Je kunt in alle fases van de zwangerschap behandeld worden, ook in de laatste weken voor de geboorte van je kind.

Activator behandeling door chiropractor in Amstelveen

CHIROPRACTIE VOOR OUDEREN

Naarmate we ouder worden, neemt onze kracht en uithoudingsvermogen af. Hierdoor wordt je minder mobiel en actief. Klachten zoals artrose en osteoporose komen regelmatig voor bij ouderen en kunnen een forse impact hebben op de kwaliteit van leven.

Chiropractie is effectief in het verbeteren van de mobiliteit en het verlichten van pijn. Hierdoor ben je langer in staat om dagelijkse activiteiten, zoals lopen, fietsen, boodschappen doen en koken te blijven uitvoeren.
De behandelingen zijn veilig en worden aangepast aan de persoonlijke situatie.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Geweldig geholpen!

Ik had jarenlang pijn in mijn rug, na verschillende therapieën zonder afdoende resultaat werd mij aangeraden naar een chiropractor te gaan. Na een aantal behandelingen voelde ik al direct een verschil. Inmiddels ben ik volledig klachtenvrij en kan ik weer normaal en pijnvrij functioneren. Ik ben geweldig geholpen en heel tevreden.

WELKE SPECIALISTEN KUNNEN JOU HELPEN?

Ons team van ervaren chiropractoren staat klaar om jou snel en effectief te helpen

Bob Bonnemayers

BOB BONNEMAYERS

(Sport)chiropractor
Laurens Dekker

LAURENS DEKKER

Chiropractor
Kristen Paton

KRISTEN PATON

Chiropractor

CHIROPRACTIE IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een chiropractor in Amstelveen? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK