Bob Bonnemayers(sport)chiropractor / directeur

Bob Bonnemayers, heeft (na het behalen van zijn fysiotherapie diploma) een 5 jarige universitaire studie chiropractie gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.
In 2008 behaalde hij zijn diploma voor sportchiropractie (International Chiropractic Sports Science Practitioner) en is sindsdien lid van de Fédération Internationale de Chiropratique du Sport (FICS).
Deze internationale organisatie voor sportchiropractoren is wereldwijd actief op grote internationale sportevenementen, zoals de Olympische spelen, de World Games, etc.

In 2010 startte hij een chiropractiepraktijk in het centrum van Amstelveen. Na vier succesvolle jaren heeft hij in januari 2014 besloten om Salvedo Health Clinic te openen.
Inmiddels is Salvedo Health Clinic uitgegroeid tot een multidisciplinair centrum waarin diverse disciplines nauw met elkaar samenwerken.

Bob is gespecialiseerd in sportchiropractie en behandelt regelmatig topsporters. Hij volgt regelmatig bijscholingen en cursussen op het gebied van (sport)chiropractische behandeltechnieken.
Hij is mede oprichter en voorzitter van de Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie (NVSC).

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), lidmaatschapsnummer 201000236 en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), registratienummer 245.

quote-leftMet dit paramedisch centrum zijn wij, dankzij een team ervaren specialisten, in staat om optimale eerstelijnszorg aan te bieden waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. quote-right

Met welke klachten kunt u bij Bob Bonnemayers terecht?

Chiropractie is geschikt voor jong en oud. Wilt u weten welke klachten behandeld worden bij Salvedo Health Clinic?
Bekijk dan hier de meest voorkomende klachten.

Wilt u een afspraak maken met Bob Bonnemayers?
Klik op onderstaande link of bel ons op 020-7009343.