Bob Bonnemayers

BOB BONNEMAYERS

(SPORT)CHIROPRACTOR / DIRECTEUR

Bob Bonnemayers, heeft (na het behalen van zijn fysiotherapie diploma) een 5-jarige universitaire studie chiropractie gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

In 2008 behaalde hij zijn diploma voor sportchiropractie en is sindsdien lid van de Fédération Internationale de Chiropratique du Sport (FICS).

In 2010 heeft hij Salvedo Health Clinic opgericht.
Inmiddels is Salvedo Health Clinic uitgegroeid tot een multidisciplinair centrum waarin diverse disciplines nauw met elkaar samenwerken.

Bob is gespecialiseerd in sportchiropractie en behandelt regelmatig topsporters. Hij volgt regelmatig bijscholingen en cursussen op het gebied van (sport)chiropractische behandeltechnieken.
Hij is mede oprichter en voorzitter van de Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie (NVSC).

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), lidmaatschapsnummer 201000236 en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), registratienummer 245.

Met dit paramedisch centrum zijn wij, dankzij een team ervaren specialisten, in staat om optimale eerstelijnszorg aan te bieden waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET BOB BONNEMAYERS

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? (Sport)chiropractor Bob Bonnemayers staat voor jou klaar.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK