Algemene fysiotherapie in Amstelveen

ALGEMENE FYSIOTHERAPIE IN AMSTELVEEN

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn expert op het gebied van klachten aan het bewegingsapparaat.

De fysiotherapeuten van Salvedo Health Clinic voorkomen, verhelpen en verminderen lichamelijke klachten en zorgen dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen.

WAT DOET EEN FYSIOTHERAPEUT?

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. De zorg van een fysiotherapeut past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken.

De fysiotherapeuten van Salvedo Health Clinic kunnen jou begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals reuma of artrose.

BEHANDELING VAN EEN FYSIOTHERAPEUT

Onze fysiotherapeuten gebruiken verschillende behandeltechnieken voor het behandelen van jouw klacht. Voor oefeningen en revalidatie kun je terecht in onze moderne oefenzaal. 

Daarnaast geeft de fysiotherapeut preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen.

Onze fysiotherapeuten zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF). 

WAAROM SALVEDO HEALTH CLINIC?

  • Persoonlijke zorg
  • Multidisciplinair team
  • Ervaren specialisten
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van huisarts

Waarom kies voor je voor Salvedo Health Clinic?

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring! Ik ben snel en effectief geholpen door een fysiotherapeut. Er wordt goed naar je geluisterd. Vriendelijk personeel en een prachtig centrum.

WELKE SPECIALISTEN KUNNEN JOU HELPEN?

Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om jou snel en effectief te helpen

Marinka Maas

MARINKA MAAS

Fysiotherapeut
joshua-helsloot

JOSHUA HELSLOOT

Fysiotherapeut

BEHANDELING FYSIOTHERAPIE IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor het behandelen van jouw klacht? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK