Fysiotherapeut

Na de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) volgde Marinka de verkorte opleiding fysiotherapie en studeerde af in 2009. Met inmiddels 13 jaar ervaring is ze een echte allrounder die graag afwisselt tussen hands-on technieken en het geven van oefeningen. Naast haar fysiotherapeutische werkzaamheden heeft ze een brede interesse voor gezondheid als compleet begrip. Ze is altijd op zoek naar de oorzaak van klachten en legt verbanden tussen verschillende systemen in het lichaam.

Marinka heeft scholingen gevolgd en veel ervaring opgedaan in het behandelen van stressgerelateerde klachten. Hierbij gebruikt ze onder andere technieken als mindfulness, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en NLP. Daarnaast is ze gediplomeerd en geregistreerd orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.

Marinka’s visie is dat het menselijke lichaam goed in staat is om problemen op te lossen, mits je “aan de juiste knoppen weet te draaien”. Het optimaliseren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam vindt ze een uitdaging binnen het vak.

quote-leftIk geef patiënten graag meer inzicht in hun eigen mogelijkheden, zodat ze zelf weer de regie over hun lichaam krijgen. quote-right

Maak een afspraak met Marinka Maas.

Heeft u pijn aan uw lichaam en wilt u weten welke klachten behandeld worden bij Salvedo Health Clinic?
Bekijk dan hier de meest voorkomende klachten.

Wilt u een afspraak maken met Marinka Maas?
Klik op onderstaande link of bel ons op 020-7009343.