Marinka Maas

MARINKA MAAS

FYSIOTHERAPEUT

Na de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) volgde Marinka de verkorte opleiding fysiotherapie en studeerde af in 2009. Met inmiddels 13 jaar ervaring is ze een echte allrounder die graag afwisselt tussen hands-on technieken en het geven van oefeningen. Naast haar fysiotherapeutische werkzaamheden heeft ze een brede interesse voor gezondheid als compleet begrip. Ze is altijd op zoek naar de oorzaak van klachten en legt verbanden tussen verschillende systemen in het lichaam.

Marinka heeft scholingen gevolgd en veel ervaring opgedaan in het behandelen van stressgerelateerde klachten. Hierbij gebruikt ze onder andere technieken als mindfulness, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en NLP. Daarnaast is ze gediplomeerd en geregistreerd orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.

Marinka’s visie is dat het menselijke lichaam goed in staat is om problemen op te lossen, mits je “aan de juiste knoppen weet te draaien”. Het optimaliseren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam vindt ze een uitdaging binnen het vak.

Ik geef patiënten graag meer inzicht in hun eigen mogelijkheden, zodat ze zelf weer de regie over hun lichaam krijgen.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET MARINKA MAAS

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? Fysiotherapeut Marinka Maas staat voor jou klaar.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK