Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Amstelveen? Heeft u pijn aan uw lichaam? Bijvoorbeeld door een (sport)blessure of door een ongeval? Heeft u spierpijn of peesproblemen? Heeft u moeite met langdurig zitten of pijn bij het lopen? Ons team van fysiotherapeuten pakt specifieke problemen effectief aan. Met de juiste behandeling, oefeningen en advies bent u snel weer op de been.

Fysiotherapie in Amstelveen: wat houdt het in?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan de spieren, banden, gewrichten en zenuwen, kortom: het bewegingsapparaat. Onze fysiotherapeuten in Amstelveen zijn uitstekende professionals wat betreft de zorg rondom het bewegend functioneren.

Kwaliteit en deskundigheid staan altijd centraal. Salvedo Health Clinic biedt dit met persoonlijke aandacht, uitstekende professionals en de modernste apparatuur. Door deze combinatie bieden wij de meest optimale behandeling.

Fysiotherapie bij Salvedo Health Clinic in Amstelveen

Onze ervaren fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende behandelmethoden. Voor oefentherapie kunt u gebruik maken van onze “state of the art” oefenzaal. U kunt ook bij ons terecht voor Dry Needling.
Uw eigen inzet en therapietrouwheid zijn ook van groot belang voor het herstel. Tevens wordt veel aandacht besteed aan hoe u een herhaling van de klacht kunt voorkomen. Uitgangspunt daarbij is om uw algehele conditie te verbeteren.

Met welke klachten kunt u bij onze fysiotherapeut terecht?

Heeft u pijn aan uw lichaam? Bijvoorbeeld door een (sport)blessure of door een ongeval? Heeft u spierpijn of peesproblemen? Heeft u moeite met langdurig zitten of pijn bij het lopen? Onze fysiotherapeuten in Amstelveen helpen u uw houding te verbeteren en pakken specifieke problemen effectief aan. Met de juiste behandeling, oefeningen en advies bent u snel weer op de been.

Bent u benieuwd of uw klachten behandeld kunnen worden?
Bekijk dan hier een overzicht met de meest voorkomende klachten.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. U hoeft daardoor dus meestal geen eigen bijdrage te betalen. Afhankelijk van de polis die u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten, kunnen er wel beperkingen zijn wat betreft het aantal behandelingen, of het maximaal te vergoeden bedrag, dit kunt u zelf nagaan bij uw zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij een fysiotherapeut. U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om bij een fysiotherapeut onder behandeling te komen.
In ons centrum is het wel gebruikelijk om, met uw goedkeuring, de huisarts schriftelijk op de hoogte te stellen van de behandeling en het resultaat.

Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Loop niet langer door met uw klachten. Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten.

Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.

We helpen u snel verder!