Chiropractie behandeling in Amstelveen

CHIROPRACTIE BEHANDELING IN AMSTELVEEN

Een chiropractor maakt gebruik van verschillende behandeltechnieken, waardoor de behandelingen geschikt zijn voor jong en oud.

Na een uitvoerig vraaggesprek, onderzoek en uitleg van het behandelplan gaat de chiropractor aan de slag om de oorzaak van jouw klachten te behandelen.

Ons ervaren team staat voor je klaar.

EERSTE CONSULT

Het eerste consult begint met een vraaggesprek (anamnese)  over jouw klachten en algemene gezondheid.
De chiropractor zal je verzoeken om jouw klachten en problemen toe te lichten en stelt vragen die belangrijk zijn om jouw klachtenpatroon beter te begrijpen en in kaart te brengen.

Daarna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek, waarbij de chiropractor gebruik maakt van neurologische, orthopedische en chiropractische onderzoeksmethoden.
Soms is ook aanvullend (röntgen)onderzoek nodig om een diagnose te kunnen stellen. Indien nodig worden bestaande röntgenfoto's opgevraagd.

Naar aanleiding van de informatie uit het vraaggesprek en het onderzoek wordt de diagnose gesteld.
De chiropractor zal uitgebreid ingaan op de oorzaak van de klachten, de chiropractische behandeling en het behandeltraject.
In veel gevallen zal de chiropractor je aan het eind van het consult behandelen, echter dit kan per individu verschillen.
Als de chiropractor jou niet kan helpen, zal hij je adviseren en eventueel doorverwijzen naar de huisarts.

Het eerste consult duurt doorgaans 30-45 minuten.

IN 3 STAPPEN BETER

Bij Salvedo Health Clinic vinden wij een persoonlijke benadering en behandeling zeer belangrijk. Daarom krijg je van ons een persoonlijk behandelplan. Dit behandelplan stellen wij op aan de hand van de diagnose die wij na ons onderzoek hebben gesteld. 

Het doel van dit behandelingstraject is niet alleen dat je klachten verminderen, maar ook dat deze niet meer in dezelfde hoedanigheid terugkomen.

Voor het behandelplan hebben wij 3 stappen ontwikkeld:

 • CORRECTIE

  Pijnvermindering en functionele verbetering staan in deze fase centraal

 • STABILISATIE
  Nadat de pijnklachten zijn afgenomen zal het lichaam verder in balans moeten komen

  Dit is de fase van de "fine tuning" om optimaal herstel te bereiken en te voorkomen dat u weer snel terugvalt in het oude patroon

 • PREVENTIE
  Regelmatige controles van de wervelkolom of andere gewrichten kunnen de kans op herhaling van het klachtenpatroon verminderen en een optimale bewegingsvrijheid behouden.

VERVOLGCONSULTEN

De chiropractor maakt tijdens de behandeling gebruik van verschillende behandeltechnieken waaronder manipulaties om de mobiliteit in een gewricht te vergroten. 

Doordat een chiropractor over verschillende behandeltechnieken beschikt kunnen patiënten in alle leeftijdscategorieën (van baby's tot ouderen) behandeld worden.
De behandelingen zijn doorgaans niet pijnlijk, de chiropractor zal je vooraf altijd uitvoerig informeren over de gekozen behandeltechniek.

Een vervolgconsult duurt ongeveer 15 minuten.

Chiropractor in Amstelveen

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Geweldig geholpen!

Ik had jarenlang pijn in mijn rug, na verschillende therapieën zonder afdoende resultaat werd mij aangeraden naar een chiropractor te gaan. Na een aantal behandelingen voelde ik al direct een verschil. Inmiddels ben ik volledig klachtenvrij en kan ik weer normaal en pijnvrij functioneren. Ik ben geweldig geholpen en heel tevreden.

WELKE SPECIALISTEN KUNNEN JOU HELPEN?

Ons team van ervaren chiropractoren staat klaar om jou snel en effectief te helpen

Bob Bonnemayers

BOB BONNEMAYERS

(Sport)chiropractor
Laurens Dekker

LAURENS DEKKER

Chiropractor
Kristen Paton

KRISTEN PATON

Chiropractor

CHIROPRACTIE BEHANDELING IN AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een effectieve chiropractiebehandeling voor jouw klachten? Onze ervaren specialisten helpen je op een professionele en effectieve wijze.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK