Maak een online videoafspraak met onze fysiotherapeuten

Wij bieden de mogelijkheid om in plaats van een fysiek consult in ons centrum gebruik te maken van een videoconsult.
Onze videoconsulten kunnen de afspraak in ons centrum vervangen indien het voor u niet mogelijk of wenselijk is om naar ons centrum te komen voor uw afspraak. Denk hierbij aan besmettingsgevaar voor uzelf of voor anderen, of reizen is voor u fysiek moeilijk of te tijdsintensief. Deze videoconsulten hebben dezelfde tijdsduur als een normaal consult in ons centrum. Tijdens het consult kunt u uw vragen bespreken, uw vorderingen doornemen en uw oefeningen samen uitvoeren.

Salvedo Health Clinic maakt gebruik van software die het mogelijk maakt uw oefeningen tijdens het videoconsult zichtbaar te maken. Uw fysiotherapeut kan via het videoconsult u aanwijzingen geven voor het correct uitvoeren van uw oefeningen.

Salvedo Health Clinic kiest voor deze medisch-technische innovatie en digitale zorg, om daarmee extra service te bieden aan patiënten. U hoeft er niet de deur voor uit en heeft toch persoonlijk contact met uw fysiotherapeut.

PhysiApp

Wij maken gebruik van PhysiApp voor uw oefenprogramma, om uw voortgang te volgen en om contact met u te houden via de ingebouwde videochat- en berichtenfuncties.
Via PhysiApp kunt u uw persoonlijk afgestemde oefenprogramma volgen met oefeningen die uw fysiotherapeut u heeft voorgeschreven. Het programma bestaat uit heldere, Nederlands ingesproken oefenvideo’s en instructies.

U kunt zelfs herinneringen instellen om uw oefeningen te doen, zodat u ze niet vergeet en nog sneller resultaten bereikt. Daarnaast kunt u uw vooruitgang in de gaten houden.


Behandeltraject

Tijdens het uitgezette behandeltraject kunt u gebruik maken van dit coachingsprogramma met daarin uw oefeningen, informatie en de mogelijkheid om te communiceren met uw fysiotherapeut Dit wordt niet in rekening gebracht.


Hoe lang blijft de PhysiApp voor u toegankelijk?

De app met daarin uw oefeningen en informatie blijft tijdens het gehele behandeltraject voor u beschikbaar. Wij kunnen de toegankelijkheid verlengen als u na deze periode de app nog wilt gebruiken.

Online persoonlijk contact met een ervaren fysiotherapeut

Hoe werkt het?

  • U maakt een afspraak via 020-7009343 of online via deze link voor een videoconsult met uw fysiotherapeut.
  • Nu zijn er twee opties:
    o Download de gratis PhysiApp uit de App Store of Google Play als u de link op uw telefoon gaat openen en het videoconsult via uw telefoon wilt laten verlopen.
    o Hebt u een laptop of PC met webcam en wilt u daar uw link op openen? U komt dan in het inlogmenu van Physitrack terecht en de videoverbinding vindt op uw laptop of PC plaats.
  • Uw fysiotherapeut stuurt op de afgesproken tijd een link naar u per e-mailadres.
  • Het consult wordt ingepland voor de normale tijd van een behandeling (25 minuten).
  • Door het openen van de link en het invullen van de PhysiApp toegangscode start de verbinding.

Wilt u meer informatie over het gebruik van de PhysiApp? Bekijk dan hier de gebruikershandleiding

Vergoeding

Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie dan worden de videoconsulten vergoed door uw zorgverzekeraar.

Maak een afspraak voor een videoconsult

Loop niet langer door met uw klachten. Maak een afspraak voor een videoconsult met één van onze ervaren fysiotherapeuten.
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.