Ervaart u fysieke klachten, zoals spier- of gewrichtsproblemen? Ons team van ervaren fysiotherapeuten pakt specifieke problemen effectief aan.

Onze ervaren fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende behandelmethoden. Voor oefentherapie kunt u gebruik maken van onze “state of the art” oefenzaal. U kunt ook bij ons terecht voor Dry Needling.

Uw eigen inzet en therapietrouwheid zijn van groot belang voor het herstel. Tevens wordt veel aandacht besteed aan de preventie van de klacht.
Uitgangspunt daarbij is om uw algehele conditie te verbeteren.

Onze fysiotherapeuten zijn uitstekende professionals wat betreft de zorg rondom het bewegend functioneren. In ons centrum staat kwaliteit en deskundigheid altijd centraal.

Met welke klachten kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht?

Onze ervaren fysiotherapeuten zijn uitstekend in staat om u snel en effectief te behandelen.

De meest voorkomende klachten die onze fysiotherapeuten behandelen, betreffen:

  • Spier- en peesaandoeningen
  • Gewrichtspijn
  • Bewegingsbeperking/stijfheid
  • Houdingsgerelateerde klachten
  • Orthopedische revalidatie (na een operatie)
  • Stressgerelateerde klachten
  • Sportblessures (en blessurepreventie)

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. U hoeft daardoor dus meestal geen eigen bijdrage te betalen. Afhankelijk van de polis die u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten, kunnen er wel beperkingen zijn wat betreft het aantal behandelingen, of het maximaal te vergoeden bedrag, dit kunt u zelf nagaan bij uw zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

U kunt rechtstreeks een afspraak maken bij een fysiotherapeut. U heeft geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om bij een fysiotherapeut onder behandeling te komen.
In ons centrum is het wel gebruikelijk om, met uw goedkeuring, de huisarts schriftelijk op de hoogte te stellen van de behandeling en het resultaat.

Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Loop niet langer door met uw klachten. Maak een afspraak met onze fysiotherapeuten.
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.