Wil jij je conditie verbeteren in een persoonlijke en informele setting? Meld je dan aan voor onze Personal training (single of duo)!

Personal Training (PT1)

Je kunt op een zelf gekozen tijdstip onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeuten één op één trainen. Samen met de fysiotherapeut stel je één of meerdere doelen op en maak je een trainingsplan om deze doelen te behalen. Er wordt getraind met een trainingsschema op maat en gedurende het traject worden metingen uitgevoerd om je voortgang inzichtelijk te maken en je motivatie hoog te houden.

Bij ons staat plezier in sporten voorop, daarom zijn de trainingen afwisselend en voldoende uitdagend. We beschikken over een compleet uitgeruste binnenruimte en hebben ook de mogelijkheid buiten te trainen.

Duo Personal Training (PT2)

Kom je liever samen met je partner, vriend of vriendin? Ook dat is mogelijk in ons centrum. Jullie trainen dan samen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut op jullie eigen niveau en tempo. Op die manier hebben jullie de optimale aandacht van een personal trainer, maar worden de kosten gedeeld.


Tarieven

Voor Personal Training gelden de volgende tarieven:

Personal Training (PT1)             €65,00
Duo Personal Training (PT2)    €37,50 p.p.

De trainingen duren 60 minuten.


Trainers

Onze personal trainingen worden gegeven door ervaren fysiotherapeuten. Tijdens de trainingen is er speciale aandacht voor eventuele blessures.

Klik op de foto voor meer informatie over onze trainer.

Bas Verheijen

 

 

 

 


Maak een afspraak met een Personal Trainer

Wil jij je conditie verbeteren? Maak een afspraak met één van onze personal trainers en laat je professioneel begeleiden!
Klik op onderstaande afspraakknop of bel ons op 020-7009343.