Tamar Bakker

TAMAR BAKKER

(SPORT)CHIROPRACTOR

Tamar Bakker is sinds 2010 werkzaam als chiropractor. Ze heeft de universitaire studie chiropractie gevolgd aan de Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth. Hiervoor heeft zij ook de studie fysiotherapie afgerond in Utrecht en is ze als fysiotherapeut werkzaam geweest.

In 2010 heeft Tamar haar diploma sportchiropractie (International Chiropractic Sports Science Practitioner) behaald en is lid van de Fédération Internationale de Chiropratique du Sport (FICS).

Ze heeft als vaste behandelaar van de Paralympische zwemploeg gewerkt. Met deze ploeg is zij ruim 6 jaar actief geweest. Ze heeft met de ploeg onder andere gewerkt op de Paralympische spelen van Londen en Rio de Janeiro. Ook ging zij regelmatig mee naar trainingskampen en grote toernooien zoals EK’s en WK’s zwemmen. Tamar was naast het behandelen ook verantwoordelijk voor het coördineren van alles wat met de gezondheid van de zwemmers te maken heeft. Ze heeft tevens ervaring in het behandelen van andere (top)sporters.

Daarnaast heeft ze ervaring met het behandelen van klachten tijdens de zwangerschap, hier heeft zij specifieke scholing voor gevolgd. Regelmatig volgt zij bijscholing of cursussen om haar kennis te vergroten op het gebied van chiropractie en sportblessures.

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), lidmaatschapsnummer 201000237 en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), registratienummer 316.

Het ‘puzzelen’ om het menselijk lichaam, binnen de mogelijkheden, zo optimaal mogelijk te laten functioneren vind ik het mooiste aan mijn vak. 

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

10

Professionele zorg

Ik ben hier zeer goed geholpen. Er wordt écht naar je geluisterd en iedereen is erg betrokken. De combinatie chiropractie en fysiotherapie is geweldig!

team-salvedo-health-clinic

HET TEAM VAN SALVEDO HEALTH CLINIC

Het team van Salvedo Health Clinic bestaat uit ervaren en gedreven specialisten.
Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan klaar om jou snel en effectief te helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET TAMAR BAKKER

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling voor jouw klachten? (Sport)chiropractor Tamar Bakker staat voor jou klaar.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

MAAK EEN AFSPRAAK